Stel uw vraag


  Onze adresgegevens

  Van der Hagenstraat 22b

  2722 NT Zoetermeer

  Nederland

  Contact gegevens

  079 - 500 41 71 (Reserveren)

  079 - 330 50 28‬

  info@restaurantbijou.nl

  Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 13:00 - 22:00 uur.

  All you can eat

  ... voor een vaste prijs

  De Japanse keuken, met name sushi, is de afgelopen jaren sterk in opkomst dankzij het trendy en gezonde imago. BIJOU onderscheidt zich van andere Wereld Keuken/Japanse Unlimited Dining restaurants door de focus meer op creativiteit, kwaliteit en beleving te leggen.

  Het menu assortiment met ruimte voor authentieke Chinese, Japanse en Vietnamese gerechten op een aantrekkelijke wijze gepresenteerd en gepromoot.

   

  Jij moet erop kunnen vertrouwen dat wij jouw privacy respecteren: Jij hebt er recht op dat wij je persoonlijke gegevens zorgvuldig beheren en dat de inhoud van je geplaatste gegevens, berichten en e-mails vertrouwelijk blijft. Om dit vertrouwen te verdienen maken wij gebruik van het reserveringssysteem van digendo Wanneer je een reservering plaatst krijg je naast een bevestiging mail van ons ook een extra mail van digendo met je inloggegevens waarmee je na het inloggen direct kan zien wat digendo van je opslaat. Teven kan je hier ook je persoonlijke gegevens aanpassen en eventueel zelfs verwijderen. Wil je meer van het digendo privacy beleid weten klik dan hier.


   

  Corona maatregelen

  Op 13 oktober maakten premier Rutte en minister De Jonge tijdens een persconferentie bekend dat alle eet- en drinkgelegenheden in Nederland vanaf woensdagavond 14 oktober 22:00 uur opnieuw voor vier weken moeten sluiten. Wij geven hier gehoor aan en sluiten voor (minimaal) 2 weken onze zaak. Na 2 weken bekijkt de overheid en het RIVM hoe verder. Heeft u gereserveerd op een dag vóór 30 oktober dan vervalt uw reservering automatisch. De reserveringen er na blijven staan tot nader bericht.

  Blijf gezond en zorg voor elkaar!