Unlimited Dining Aziatische Keuken All You Can Eat concept.

Welkom bij BIJOU

Onze medewerkers doen hun uiterste best om u een BIJOU-beleving te geven die u niet vlug zult vergeten. Op de menukaart staan allemaal verschillende Aziatische gerechten waaruit u een keus kunt maken, maximaal 3 stuks per gang. Door middel van de tablet geeft u uw keuze door aan de keuken. De gerechten worden vervolgens geserveerd aan tafel. Als afsluiting kunt u een keus maken uit ons uitgebreide dessertbuffet. Heeft u speciale wensen, laat het ons weten.

Geniet en eet smakelijk!


Onze Formule

BIJOU hanteert een “Unlimited Dining Aziatische Keuken” concept en streeft ernaar hoog kwalitatieve en innovatieve gerechten te serveren in een authentieke sfeer. Gasten kunnen onbeperkt genieten van het grote aanbod aan Japanse, Chinese, Hollandse en Vietnamese gerechten. Wij hebben meer dan 100 gerechten. Ook hebben wij een 9 meter lange dessertbuffet met vers fruit, mousse's etc.

Met het “All Inclusive Dining” wil BIJOU zich onderscheiden van de “All You Can Eat” sushi restaurants, waarbij kwaliteit, service en sfeer ondergeschikt is. BIJOU zal zich onderscheiden door het kwaliteit van eten en de ambiance van de restaurants. De vestiging in Zoetermeer zal ook een bijzonder warm en uitnodigend stijl hebben, waarbij het restaurant warmte, duurzaamheid en sereniteit uitstraalt en een complete belevenis biedt voor gasten die een avond kwalitatief hoogwaardig willen eten. Kernwaarden van BIJOU zijn toegankelijkheid, creativiteit en beleving in een authentiek sfeer. De vestiging in Zoetermeer zal een menu assortiment voeren met ruimte voor authentieke Chinese, Japanse en Vietnamese gerechten op een aantrekkelijke wijze gepresenteerd en gepromoot. Dit zal vanuit het product onderscheid opleveren ten opzichte van de concurrentie.


Restaurant BIJOU in het kort

  • Gratis parkeren
  • 300 zitplaatsen
  • Meer dan 100 gerechten
  • 9 meter lang dessertbuffet
  • Bestellen per tablet
  • Onbeperkt eten